De Nacht van Taribush

Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:00 tot
Locatie
Taribush Kamp de Marke
Organisator

Taribush

Kosten

Kosten bedragen 5 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 200 personen.
Kaarten kun je alleen online kopen, vol is vol!
Bestel jouw kaartjes!

Omschrijving

De Nacht van Taribush
In het donker krijgt alles wat je doet een extra dimensie. Doordat je minder ziet, beleef je meer. De Nacht van Taribush is een bijzondere avond waarbij een klein, select gezelschap deze extra dimensie kan ervaren. Vanaf 19:00 uur is Kamp de Marke geopend. Het programma duurt tot 23:30 uur.
Meld je aan voor de Nacht van Taribush Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Blote Voetenpad
blotevoetenpad Zonder lamp … met je hand aan een touw loop je een rondje door het bos op blote voeten. Durf jij het aan?
Het Blote Voetenpad is te lopen van 19:30 tot 22:00 uur.

Weerwolven
Het wordt donker. De dorpelingen maken zich op voor de nacht. Eén voor één sluiten ze de luiken, doen de deur op slot en kruipen onder de wol. Wat deze nacht gaat brengen, weet niemand. Maar als het ochtend wordt, blijkt dat er een gruwelijk bloedbad heeft plaatsgevonden in één van de woningen. Er is een weerwolf actief!
In dit spel is het de bedoeling de weerwolf te ontmaskeren. Maar overdag blijkt dat er onderling flink wat bekokstoofd is…
Weerwolven begint rond 22:00 uur in de tent.

Duistere Verhalen

tb_verhalen
In het donker gaat je fantasie met je aan de haal. Een betere setting om te luisteren naar duistere verhalen is er niet!
Rond 20:30 en 21:30 uur in de tent.

Kosten
Kosten bedragen 5 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 200 personen.
Kaarten kun je alleen online kopen, vol is vol!
Klik hier voor jouw kaartjes!

Theaterwandeling
Dirk is DOOD Entertainment heeft een bijzondere wandeling voor je in petto. In groepen van maximaal 25 personen loop je door het bos langs korte theatervoorstellingen. Elke voorstelling duurt een paar minuten. In totaal ben je 45 minuten onderweg.
Vanaf 19:30 uur start elk kwartier een groep. De laatste groep start om 21:15 uur. Je kunt vanaf 19:00 uur een plek reserveren.

Muziek
tb1
Gedurende de avond treden geven verschillende artiesten akoestische optredens. Bert to the Bone: Bert Groenewold en een piano. Wat wil je nog meer? Dear Ellinor flirt met muziekstijlen en met haar publiek, terwijl ze haar uit het hart geschreven verhalen vertelt. Normaliter een 7-koppige band, tijdens de Nacht van Taribush spelen Gerben Kroeze en Gerdine Vermeer een intieme sessie. Bij de muziek van Circle of Shells kun je heerlijk wegdromen en tot rust komen. Deze artiesten spelen wereldmuziek vanuit hun gevoel en improviseren er op los.

Bijzonderheden

NN-logo-2016