Informatieve Gastheerschapsdag in prima sfeer


Het was dinsdagochtend 7 november een gezellige drukte in de Boslounge van Van der Valk bij Spier. Daar ontvingen medewerkers van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten vijftien Gastheerschapsbedrijven van het Nationaal Park Dwingelderveld tijdens de jaarlijkse Gastheerschapdag.

Niet alleen konden de bedrijven daar volop netwerken, ook wisselden de terreinbeheerders veel informatie met hen uit over de recreatieve routes in het gebied, de locaties die het meest geschikt zijn om activiteiten te organiseren, de renovatie en verbouwing van beide schaapskooien, en nog veel meer.

De fseer was weer prima, tijdens de jaarlijkse Gastheerschapsdag. Foto: Nico Driessen.

Uitwisseling in prima sfeer

De uitwisseling tussen de beheerders en de recreatiebedrijven ging ook door tijdens de excursie die aansluitend werd gegeven over het Familiepad aan het Achter ’t Zaand. In een prima sfeer werd deze Gastheerschapsdag afgesloten bij de schaapskooi van Natuurmonumenten aan het Achter ’t Zaand.

Herder Johan Coelingh, Boswachter Albert Henckel en beheerder Casper de Jong informeren en wisselen uit met de Gastheerschapsbedrijven. Foto: Nico Driessen.