Erik Bethlehem vertelt over zijn natuurfoto's tijdens Dwingelderveld-lezing op 9 november


In bezoekerscentrum Dwingelderveld geeft Erik Bethlehem op donderdag 9 november een Dwingelderveld-lezing over zijn grote liefde: het fotograferen van het Dwingelderveld.

Foto: Erik Bethlehem

Stilte - een belangrijk fotothema

Erik Bethlehem, die tot april 2018 een tiental foto's exposeert in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Ruinen, wordt vooral gedreven door verwondering. Stilte is voor hem een belangrijk thema. Deze stilte is tekenend voor al zijn foto's. Hij beleeft veel plezier in het ontdekken van het bijzondere in het gewone, of het nu gaat om een dier, een landschap of een detail bij opvallend licht.

Volg Erik Bethlehem op sociale media

Het geeft hem veel voldoening om via zijn foto's zijn passie voor de natuur te kunnen delen. Hij is dan ook erg actief op sociale media. Wie dat wil kan hem volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Vooraf aanmelden voor bijwonen lezing is nodig

Bezoekerscentrum Dwingelderveld, aan de Benderse 22 bij Ruinen, is geopend vanaf 19.00 uur. De lezing begint om 19.30 uur, en duurt, inclusief een korte pauze, tot 21.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig. Koffie en thee zijn gratis. Toegang voor leden 4 euro, niet leden 7,00 euro.