Boekpresentatie "Mijn Vogels" en begin expositie Paul Mentink en Harm Echten in bezoekerscentrum


In bezoekerscentrum Dwingelderveld is vanaf zaterdagmiddag 10 november de expositie te zien "Onze Vogels" van natuurliefhebbers Paul Mentink en Harm Echten. De expositie bestaat uit tekeningen van vogels gemaakt door Harm en teksten uit het nog niet verschenen boek; ‘Mijn vogels, belevenissen van een vogelaar’, geschreven door Paul Mentink, en geïllustreerd door Harm Echten.

Harm Echten, (links) en Paul Mentink.

Belevenissen van een vogelaar

Op zaterdag 10 november om 14.30 uur presenteert Paul Mentink zijn boek  “Mijn vogels, belevenissen van een vogelaar”. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. De presentatie van dit boek is tevens startsein voor de opening van de expositie. Een deel van de illustraties in het boek hangt op deze expositie, die verder wordt aangevuld met andere werken van Harm Echten en enkele fragmenten uit het boek van Paul Mentink.

Beiden zijn geregeld in het Nationaal Park te vinden. Echten om er schetsen te maken van het landschap en de dieren die hij geregeld exposeert in het bezoekerscentrum, Mentink als vrijwillig gids voor Natuurmonumenten.