Informatieavond op 20 november over vrijwilligersvacatures bij Natuurmonumenten in bezoekerscentrum


Natuurmonumenten zoekt belangstellenden die het leuk lijkt om vrijwilligerswerk te doen in het bezoekerscentrum Dwingelderveld bij Ruinen.

Tijdens een bijeenkomst op woensdag 20 november worden belangstellenden daar uitgebreid over geïnformeerd. Die avond geven vooral collega-vrijwilligers uitleg over de vacatures. Momenteel is er vraag naar vrijwilligers die kinderactiviteiten willen begeleiden, en aan balievrijwilligers.

Als balievrijwilliger geef je in het bezoekerscentrum informatie over Nationaal Park Dwingelderveld, de wandel- en fietsroutes en verkoop je de producten uit de winkel. Je hebt dus veel contact met het publiek.

Educatievrijwilligers begeleiden de kinderen bij activiteiten in de natuur. In de schoolvakanties zijn er bijna dagelijks activiteiten die door vrijwilligers worden begeleid.

De bijeenkomst op 20 november in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 bij Ruinen begint om 19.30 uur.


Vrwijwilligers ervaren het bezoekerscentrum als een bijzonder fijne werkplek... Foto: Axel Wiewel.

Meer informatie

Bij Natuurmonumenten werk je in een team, heb je een vast aanspreekpunt en is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Kijk voor meer informatie over de verschillende vacatures, of stuur een mailtje naar Gina Fieten g.fieten@natuurmonumenten.nl.