aanvraag evenement


Aanvraagformulier Evenementen en Activiteiten Dwingelderveld

Dit formulier kunt u gebruiken als u een activiteit in het Dwingelderveld organiseert. Voor activiteiten met meer dan 25 deelnemers is het invullen verplicht. Bij meer dan 50 deelnemers hebt u daarnaast een evenementvergunning van de gemeente nodig (binnen de grens van het Dwingelderveld is dat de gemeente Westerveld zie website)

Naam, adres, organisatie gegevens

bij onderstaande informatie bedoelen we de gegevens van de organisator en de contactpersoon. Vul bij contactpersoon een mobiel telefoonnummer in, waarop ook tijdens het evenement iemand bereikbaar is.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

geef hier het mailadres waarop u antwoord verlangt

Hieronder vragen wij meer informatie over het evenement.

Geef hier in het kort de typering van het evenement. Bijvoorbeeld Wandeltocht, MTB-wedstrijd, markt, fietsexcursie, dropping, familiedag

Hoe duiden we de naam van het evenement in de evenementenkalender?

Geef hier zo precies mogelijk de locatie of route aan. Bij een route ontvangen we graag een gedetailleerde kaart met daarop de route aangegeven en eventueel start en finishpunten, parkeerplaatsen die de deelnemers gebruiken, stempelposten enzovoort

U dient aan te geven wanneer u een eventuele route uitzet. Dit mag maximaal 24 uur voor en het evenement en moet z.s.m. na afloop opgeruimd zijn, zonder blijvende sporen in het veld achter te laten. De route moet op kaart bij de aanvraag worden aangeleverd.

selecteer de best passende categorie

Deelnemersbijdrage *

vermeld hier de deelnemersbijdrage. Bij meerdere tarieven, graag een toelichting geven.

Als u naast deelnemers ook bezoekers (van bijvoorbeeld een wedstrijd) verwacht, graag hier het aantal te verwachten kijkers opnemen. Als u alleen bezoekers verwacht (bij een markt bijvoorbeeld) dan aantal bezoekers onder deelnemers invullen.

De algemene voorwaarden zijn vastgelegd in een beleidsnotitie. Als u een aanvraagformulier voor een evenement indient, betekent dit dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen.

Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden?

Voor scholen en educatieve evenementen kan een vrijstelling van de financiële afdracht gevraagd worden. Wilt u vrijstelling van de afdracht aanvragen?

U kunt hier uw bijlage toevoegen. Dit kan een kaart met route zijn of een uitgebreidere omschrijving van het evenement.

Bij vragen kunt u contact opnemen met het bezoekerscentrum Dwingelderveld tel 0522 472951