enquete evenementenloket Dwingelderveld


U hebt onlangs contact gehad met het Evenementenloket Dwingelderveld. Omdat dit jaar geldt als proef, zijn we benieuwd naar uw ervaring en waar mogelijk suggesties voor verbetering. Wilt u onderstaande vragen beantwoorden? Het kost ongeveer 5 minuten. Alvast dank voor uw medewerking.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
1. Hebt u uw aanvraag direct bij het evenementenloket ingediend of via de vergunningaanvraag van de gemeente *

Vragen over loket

De vragen 2 tot en met 4 gaan over rechtstreeks contact met het evenementenloket. Als u de aanvraag bij de gemeente hebt ingediend, kunt u deze vragen overslaan en doorgaan met vraag 5

2. Hoe wist u dat u bij het Evenementenloket moest zijn?

meerdere antwoorden mogelijk

3. Kon u snel en goed vinden welke informatie u moest aanleveren?
4. Hebt u telefonisch contact gehad met het bezoekerscentrum of een boswachter voordat u de aanvraag indiende?

Vergunningaanvraag

Vraag 5 en 6 gaan over vergunningaanvraag en het doorsturen daarvan naar het evenementenloket. Als u geen vergunningaanvraag hebt ingediend, kunt u deze vragen overslaan en verder gaan met vraag 7.

5. Wist u dat de gemeente uw aanvraag voor een evenement voor toestemming door het Dwingelderveld zou doorsturen naar het evenementenloket?
6. Hebt u rechtstreeks contact gehad met iemand van het loket over uw aanvraag?

Tijdig indienen en wijzigingen

De vragen 7 tot en met 11 gaan over de tijdige indiening, aanpassingen en ontvangst van de toestemming.

Kies het antwoord dat het dichtst bij het ideale moment komt.

Toekomst van het loket

De volgende vragen gaan over de toekomst van het loket en de financiering van de inzet van natuurorganisaties om evenementen mogelijk te maken. De volgende vragen zijn niet verplicht, maar helpen ons wel om een beeld te vormen over de toekomst.

Toestemming verlenen voor evenementen en routes controleren hoort niet tot de basistaak van natuurorganisaties. Elders in Nederland wordt 50-100 euro administratiekosten in rekening gebracht per natuurorganisatie voor de toestemmingsverklaring (bovenop leges kosten van de gemeente). Gedurende de pilot betaalt het Nationaal Park deze kosten.

Natuurorganisaties krijgen nauwelijks nog vergoeding voor recreatieve voorzieningen in de natuur zoals routes, onderhoud van paden en parkeerplaatsen. Steeds vaker wordt per deelnemer aan evenementen een vergoeding gevraagd. Wij denken daar ook over na en zijn benieuwd naar de mogelijkheden die u hiervoor ziet.

Hartelijk dank voor uw tijd. Wij houden u op de hoogte van het vervolg.