aanvraag evenement


Aanvraagformulier Evenementen en Activiteiten Dwingelderveld

Dit formulier kunt u gebruiken als u een activiteit in het Dwingelderveld organiseert. Voor alle georganiseerde activiteiten is het invullen verplicht. Bij meer dan 50 deelnemers hebt u daarnaast een evenementvergunning van de gemeente nodig (binnen de grens van het Dwingelderveld is dat de gemeente Westerveld zie website gemeente)

Naam, adres, organisatie gegevens

Bij onderstaande informatie bedoelen we de gegevens van de organisator en de contactpersoon. Vul bij contactpersoon een mobiel telefoonnummer in, waarop ook tijdens het evenement iemand bereikbaar is.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

geef hier het mailadres waarop u antwoord verlangt

Hieronder vragen wij meer informatie over het evenement.

Geef hier in het kort de typering van het evenement. Bijvoorbeeld Wandeltocht, MTB-wedstrijd, markt, fietsexcursie, dropping, familiedag

Hoe duidt u de naam van het evenement in de evenementenkalender of andere promotie?

Geef hier zo precies mogelijk de locatie of route aan. Bij een route ontvangen we graag een gedetailleerde kaart met daarop de route aangegeven en eventueel start en finishpunten, parkeerplaatsen die de deelnemers gebruiken, stempelposten enzovoort. Voor de kaart vragen we u gebruik te maken van de digitale tool of, wanneer die niet mogelijk is, een afdruk van deze kaart. zie de link op de website naar de kaart.

U dient aan te geven wanneer u een eventuele route uitzet. Dit mag maximaal 24 uur voor en het evenement en moet z.s.m. na afloop opgeruimd zijn, zonder blijvende sporen in het veld achter te laten. De route moet op kaart bij de aanvraag worden aangeleverd.

selecteer de best passende categorie

Deelnemersbijdrage *

vermeld hier de deelnemersbijdrage. Bij meerdere tarieven, graag een toelichting geven.

Als de bijdrage van deelnemers ook bedoeld is voor dekking van bijvoorbeeld overnachting of lunch, kunt u hier aangeven hoeveel van de bijdrage de kosten van het evenement in de natuur dekt.

Als u naast deelnemers ook bezoekers (van bijvoorbeeld een wedstrijd) verwacht, graag hier het aantal te verwachten kijkers opnemen. Als u alleen bezoekers verwacht (bij een markt bijvoorbeeld) dan aantal bezoekers onder deelnemers invullen.

De afspraken en voorwaarden voor het organiseren van een evenement zijn vastgelegd. Als u een aanvraagformulier voor een evenement indient, betekent dit dat u de afspraken hebt gelezen.

Gaat u akkoord met de afspraken?

U kunt hier uw bijlage toevoegen. Dit kan een kaart met route zijn of een uitgebreidere omschrijving van het evenement.

Bij vragen kunt u contact opnemen met het evenementenloket Dwingelderveld (Renate Sanders) 06 54295272