Wandelapp. Neem de Tijd! voert door zes Nationale Parken - download 'm hier...

Zwerven door en langs Noordelijke Nationale Parken

Neem de tijd! is een digitale mammoetwandelroute van 470 kilometer. De route is verdeeld over 36 trajecten variërend van 10 tot 25 kilometer. Neem de Tijd! loopt via Ecologische Verbindings-zones door vier Provincies, zes Nationale Parken, twee Nationale Landschappen en twee Wereld-erfgoedlocaties. De wandelapp is te downloaden voor smartphones en tablets en is thuis voor te bereiden op de computer. Naast het wandeltraject geeft de wandelapp. informatie over landschap-, natuur- en cultuurhistorische bezienswaardig-heden, en openbaar vervoer langs de route.

kaartklein

Downloaden wandelapp. Neem de Tijd!
icoonOm de  wandelapp "Neem de tijd!"  te openen op uw computer klik op het logo:
Om de wandelapp te downloaden op uw smartphone of tablet, ga naar www.wandelapp-neemdetijd.nl

Android:
1. Voeg www.wandelapp-neemdetijd.nl toe aan uw favorieten/bladwijzers.
2. Tik lang op uw homescreen en voeg een snelkoppeling toe. Kies favoriet/bladwijzer.
3. Tik op de wandelapp.; hierna wordt het icoon van wandelapp. Neem de Tijd toegevoegd op uw homescreen.
IOS:
1. Terwijl u op www.wandelapp-neemdetijd.nl bent, tikt u onderaan op het middelste button om een menu te voorschijn te halen.
2. Klik op 'Toevoegen op homescreen'.

Adressen gastheren in zes Nationale Parken

Op de websites van de zes Nationale Parken vindt u tevens adressen van Nationaal Park Gastheren en -vrouwen, overnachtingsmogelijkheden en leveranciers van streekproducten in en om het betreffende Nationaal Park.
Voor informatie in en rond het Nationaal Park Dwingelderveld.

Extra wandelroutes

Binnen de deelnemende Nationale Parken zijn extra routes geselecteerd die u al wandelend, fietsend, kanoënd of per paard door het Nationaal Park voeren. De routes voor het Nationaal Park Dwingelderveld zijn te hieronder te downloaden:

De Nationale Parken Schiermonnikoog, Dwingelderveld, Drents-Friese Wold,Weerribben-Wieden, de Alde Feanen en Lauwersmeer heten u van harte welkom!